2022-11-24

På lördag spelar vi EB-KM i Munktell, se resultat här

2022-11-10

Renovering av banor

För en dryg vecka sen rev vi delar av bana 11 och 17. Citygolf har fixat nya skivor och ny filt. Nu återstår det att lägga tillbaka utlagsplåtar och hinder.

Innan renovering
Innan renovering
Rivning pågår
Rivning pågår
I väntan på nya skivor
I väntan på nya skivor

2022-10-26

EB-KM i Munktell

26e november spelar vi EB-KM i Munktell.

Det blir bra träning inför svenska cupen, Hoppas många vill va med!

2022-10-16

Dubbla guld på mixed-SM!

Mixed-SM anordnades i år av Uppsala BGK, på deras inomhus-MOS.

I öppen klass spelade Carolin och Patrik, de låg efter 6 varv 11 slag efter, på andraplats. Varv 7 gick de tävlingens bästa varv, 20 slag (!) och tog in 8 slag. Åttonde och sista varvet fortsatte de att plocka slag och det hela avgjordes till slut inte förrän på bana 18, där det blev klart att guldet gick till Tyresö.

I oldtimersklassen var det efter första dagens spel, 4 varv, dubbelt Tyresö i ledning genom Roger och Kristina (Uppsala BGK). Endast ett slag bakom låg Ronny och Chanette. Rogga och Kristina fortsatte spela bra dag två, och de kunde till slut spela hem guldet med 3 slags marginal. Ronny och Chanette som började riktigt bra hade en lite tyngre dag 2, de hamnade till slut på en fin 7e-plats.

Grattis och bra spelat allihop!

Guldmedaljörer
Roger och Kristina
Ronny och Chanette
Carro
Pallen öppen klass
Pallen oldtimersklassen

2022-09-17

KM Fårdala 17/9

KM 2022

KM genomförde 17/9 på Fårdala. Det regnade till och från under dagen, men vi kunde genomföra alla fyra varv. enligt plan.

Grattis Mange och Carro som blev klubbmästare!

Resultat finns här

Pristagare KM

EM Voitsberg, Österrike

Efter 2 års uppehåll ska EM äntligen spelas igen. Den här gången i Voitsberg, Österrike. Underlagen är EB (inomhus) och filt. I år får Carro chansen i landslaget, och det för första gången i seniorlandslaget.

Lycka till!

2022-08-24

2022-08-14

DM filt, Sundbyberg

Samma helg som oldtimers-VM avgjordes, tävlade några av oss på hemmaplan.

Sundbybergs BGK arrangerade DM på filt.

Carolin och Chanette tog en dubbel i damklasen, guld och silver. Krister M tog även han ett silver, i oltimers herrar.

Micke A var dagens domare

Resultat finns här

Medalj-gänget
Micke A - domare
Krister
Ronny

2022-08-13

Tyresös medaljörer från oldtimers-VM 2022

Oldtimers-VM

Magnus, Vibbe och Patrik tillsammans med Roger, förbundskapten, såg till att Sverige och Tyresö fick med sig ett lag-silver hem från oldtimers-VM i Tyskland.

Tävlingen spelades på filt och EB.

2022-07-17

Oldtimers-SM

Vibbe tog en säker seger i veteranklassen på oldtimer-SM. Eskilstuna BGK stod som arrangör, på deras filtanläggning ute i Vilsta.

2022-07-01

SM-GULD till Chrippa!
Tyresö BGK

SM i Linköping

SM avgjordes i år i Linköping, Vidingsjö, på helt nya banor. Underlaget va MOS, minigolf open standard, även kallat äventyrsgolf. Tävlingen anordnades i samband med SM-veckan, så finalerna sändes live på SVT.

Chrippa imponerade stort och tog klubbens första individuella SM-GULD på seniornivå, när han vann slagspelet.

Laginsatsen var även den riktigt stabil, då Chrippa, Rogga och Patrik tog brons. Andralaget var inte långt efter på 4e plats, där spelade Micke K, Magnus och Vibbe.

I damklassen tog Carro silver i slagspelet och guld i matchspelet.

Elitserien avgjordes i samband med SM-veckan. Efter de två första omgångarna låg Tyresö sist. Men då vi lyckades spela upp oss och ta full pott (!) i Linköping blev det till slut en 4e-plats och säkrad plats i elitserien nästa säsong.

Grymt bra spelat av hela gänget!

2022-06-19

VM-GULD!

WAGM,

World adventure golf masters

Carro och Chrippa, medaljörer WAGM
Kuopios banor

WAGM avgjordes i Kuopia i Finland, där Carro tog VM-GULD individuellt, i damklassen och Chrippa tog VM-brons i lag.